Sunday, July 14, 2013

Trish de Beaupre Gets her Deed and House!


 

Once on her land, Trish decided she wanted a spacious house with a big kitchen and a large studio. With Alan's help, she found that the clay on East Sumbitch was suitable for adobe-making, and plenty of pencil-pine and oak trees grew nearby for roof beams and patio framework. The doors and windows came from the Sapphire Tribe, the best window-makers on New Island.

With the help of a carpenter and an adobeman, Trish and Emil built their house and repaired the old boathouse, a relic from the days of the Russians.

Alan and Trish worked out the house design and floor plan, then Lee did the painting of her house, its floor plan, the boathouse. That's Emil having fun in his vintage mahogany Chris-Craft. Below is Trish's Grant Deed, issued by the Land Office.


 

Trish and Emil moved in just this June!

2 comments:

  1. Như chúng ta đã biết hiện nay trên thị trường nội thất có rất nhiều thương hiệu nội thất văn phòng khác nhau tạo ra những sản phẩm nhiều mẫu mã và chất liệu màu sắc cũng như giá cả. Đặc biệt là hơn là thương hiệu Hòa Phát với mẫu bàn làm việc giá rẻ luôn được thu hút nhiều người sử dụng. Không những về mặt chất lượng thì sản phẩm bàn làm việc tại văn phòng cũng cần tuân thủ các quy tắc thiết yếu như về chất lượng ân toàn, gọn nhẹ, để chuyển thiết kế đơn giản không quá cầu kì thì những yêu câu ấy thì bàn văn phòng giá rẻ của Hòa Phát Sài Gòn đấp ứng những nhu cầu ấy cho khách hàng sử dụng. Không những về bàn mà chiếc ghế dành cho văn phòng cũng là yếu tố không thể thiếu trong văn phòng làm việc và đặc biệt cần có sự kết hợp hài hòa giữa bàn làm việc cho văn phòng. Và hiện nay các mẫu ghe xoay van phong luôn được các văn phòng công ty chọn lựa mẫu ghế làm việc cho nhân viên tại văn phòng.

    ReplyDelete